nieuws

 

 

Voor mijn website kunstenaarsdesign: www.a-uniquedesign.nl

Pakje Kunst Houten

In Theater aan de Slinger in Houten staat een ouderwetse sigarettenautomaat, omgebouwd tot kunstautomaat van Pakje Kunst. Hier zit ook kunst van mij in, namelijk kleine geldschaaltjes, van handgeschept papier. Deze schaaltjes zijn onderdeel, als metafoor, van een groter project -in uitvoering- over de relatie tussen kunst en geld.

geldschaaltjes

 

 

 

 

 

 

Filmpje op Youtube 1
 
Sinds 12 maart 2014 staat er een filmpje van mij op Youtube. Ik schilder een zelfportret, kras die door en verander alles. "Reinventing yourself."
De film is gemaakt door Harry Smittenberg van Spherepictures
http://youtu.be/KeInmj62-XM

 

 
Filmpje op Youtube 2
 
Sinds 8 februari 2012 staat er een leuk, kort filmpje van mij op Youtube. Ik schilder daar een zelfportret op een papieren tas.
http://youtu.be/s3Vs308iZqk

 

Facebook
Volg me op Facebook en klik hier om mijn profiel te zien.

 

Windnomade voor SLeM
Ik heb in 2009 een zg, windnomade geschilderd (met 282 anderen) voor een grote installatie van SLeM, getiteld JAZZ, die in juni 2009 op Oerol heeft gestaan, en hierna gereisd heeft naar o.a.New York en Zuid Afrika.
Mijn windnomade is te koop , inclusief al het roestvrijstalen constructiewerk, voor € 1750,- via SLeM. Zie www.slem.org
Het maakproces is gefilmd door Harry Smittenberg van Spherepictures, klik hieronder om de film te zien.


Er is ook een film gemaakt van de hele installatie Windnomaden op Terschelling, en mijn werk daar in. Klik hier om het te zien.

 

 


 


Lezing Creatief Denken
Op 31 maart 2009 heb ik voor de Utrechtse ondernemersclub Solostart een lezing met korte workshopelementen gegeven over Creatief Denken. Want iedereen, en zeker diegenen met een eigen bedrijf, heeft er wat aan als je weet hoe je de creatieve, scheppende gedachtenstroom op kunt wekken bij jezelf en samen een ideale denktank kan zijn.
In deze lezing zitten wat korte momenten waarop de deelnemers ook daadwerkelijk iets doen, iets maken, om zo de nieuwe gedachten en invallen concreet vorm te geven.

Ik heb deze training vaker gegeven, onder andere op train de trainer-dagen, en delen ervan ook als teambuilding voor bedrijven.
Je kunt deze lezing en workshop bij me aanvragen.

 

oefening met geel en zwart het eindresutaat van de oefening met geel en zwart

 

Zeefdruk Dr.H.Th.s'Jacob
In de serie geschiedenisportretten/ geschiedenis en naamgevers van Tuindorp, heb ik een zeefdruk gemaakt van Dr.H.Th.s'Jacob.
De zeefdruk meet 51 x 35 cm, op zwaar, handgeschept papier. De oplage is 26 stuks. Prijs € 150,- incl. BTW.
s'Jacob, zeefdruk

 

   
   

 top